Hrvatska
Ivica Burić: Zadar je sa Žorićem prejak za nas

Ivica Burić: Zadar je sa Žorićem prejak za nas

Nazor puše na hladno, Burić pila naopako...

Bosco je subotnjom pobjedom u Šibeniku ostvario povijesni uspjeh plasmanom na Završni turnir Kupa Krešimira Ćosića. Novi trener Ivica Burić uz novopridošle igrače uspio je u želji da u svom debiju na klupi dođe do pobjede koja bi iz psihološkog aspekta trebala puno značiti u nastavku sezone i grčevitoj borbi za ostanak.

 ”Sve ono što smo se bili dogovorili uspjeli smo ostvariti na parketu. U Šibeniku je uvijek nezgodno igrati, a za budući tijek treniranja i igranja ovo je odlična stvar za ovu ekipu. Više iz psihološkog aspekta da se dignemo i da nam ovaj rezultat da nadu i vjeru da u sljedećim utakmicama ostvarimo dobar rezultat” - ističe Burić.

A do Završnice i nastupa protiv Zadra u četvrtfinalu Kupa najmlađi premijerligaš mora upisati i neku pobjedu u HT Premijer ligi čiji je nastavak u srijedu na teškom gostovanju upravo u Zadru.

 ”Zadar je u ovom trenutku jak za nas, a dolaskom Žorića i prejak. Pokušat ćemo stvoriti što bolju igru. Nećemo se predati i želja je da pokažemo jedan napredak i da nakon završetka utakmice budemo zadovoljni.” -.dodao je Burić koji je svjestan da će bodove spasa biti jako teško tražiti u Gradu košarke.