Ivica Šerić od 1970. ne izostaje s utakmica Splita

Ivica Šerić od 1970. ne izostaje s utakmica Splita

Počela prodaja sezonskih ulaznivca, prvi kupac bio je Božidar Šitić.

Počela je prodaja sezonskih pretplata za utakmice KK Splita, već prvog dana počeli su pristizati svi oni koji vjeruju da će se na Gripama događati nešto posebno. Vodstvo kluba odlučilo se na popularne cijene pretplata, definitivno se isplati prošetati do Gripa.

Prvi kupac pretplate bio je Božidar Šitić, a dugogodišnji pretplatnik Ivica Šerić, koji je u dvoranu na Gripama prvi put kročio 1970. godine i od tada ne izostaje s utakmica, kupio je i pretplatu za unuka Luku kojem će ovo biti prva pretplatnička sezona. 

Cijena pojedinačne pretplate za sve domaće utakmice u sezoni 2019/20 iznosi 350 kuna, a za članove "Žute obitelji" 250 kuna. Za dioničare kluba, studente i učenike cijena je 250 kuna, a ako su i članovi "Žute obitelji" cijena pretplate iznosi 200 kuna. Za djecu do 10 godina pretplata stoji 50 kuna, a cijena VIP lože je 2000 kuna. Za umirovljenike, uz predočenje kartice "Moj zlatni Split", pretplata je besplatna. Iz kluba su pozvali sve navijače da se učlane u "Žutu obitelji" za koju sezonska članarina iznosi 100 kuna i uz jeftiniju pretplatu nosi niz pogodnosti kod partnera KK Splita. Prodaja pretplata i učlanjivanje u "Žutu obitelj" vrši se svakim radnim danom od 8 do 16 sati te utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati u prostorijama KK Splita na Gripama, Ulica Slobode 16B.