Hrvatska
Iz Norveške na probu na Baldekin

Iz Norveške na probu na Baldekin

Autor: GKK Šibenik

Nikola Blatančić je bio član svih mlađih reprezentativnih selekcija Norveške.

GKK Šibenik je započeo s prvim treninzima ususret novoj szoni. 

 - Ovaj tjedan je uvodni, radit ćemo samo jedan puta dnevno i to ranije ujutro dok nisu velike vrućine. Dakle, jedan jutarnji trening da se mlađi momci uvedu i pripreme za ono što slijedi. Sljedeći tjedan startamo sa dva treninga dnevno kada se priključuje i Pave Paić, a nakon toga kreću i prave pripreme za sezonu kada startaju i ostali igrači.Momci rade dobro, svi su zdravi i imaju volju za radom. S nama je na probi Nikola Blatančić koji dolazi iz Norveške i pokušati će se izboriti za mjesto u sastavu - kazao je za službenu stranicu GKK Šibenik pomoćni trener Petar Maleš.

Kažimo kako Nikola Blatančić dolazi iz kluba Fyllingen BBK, polufinalista norveške BLNO lige. Svojedobno je sa bratom Andrijom koji je trenutno u Americi, bio član svih mlađih reprezentativnih selekcija Norveške. Igra na poziciji 2/3 i u prošloj sezoni je u 30 utakmica proveo u prosjeku 26 minuta u igri, uz 11 koševa i 5 skokova.

Osim njega na Baldekinu treniraju: Domagoj Šarić, Toni Nakić, Robin Rajčić, Ivan Gulin, Marko Vlaić i Martin Jelić, dok se ostatak ekipe, kao što smo i rekli, priključuje naknadno.

Foto: GKK Šibenik