Hrvatska
Izabrano novo vodstvo KK Solin

Izabrano novo vodstvo KK Solin

Autor: KK Solin

Cilj je i dalje nastojati ući u viši rang natjecanja

Na redovnoj izbornoj sjednici skupštine košarkaškog kluba "Solin" koja se održala 19.08.2021. godine u gradskom prostoru Teatrin izabrano je novo vodstvo kluba na mandatno razdoblje u trajanju od četiri godine. Za mjesto predsjednika kluba ponovno je izabran dosadašnji predsjednik kluba Luka Vuković, za dopredsjednika je izabran Mario Ivić, a poslove tajnika će i dalje obavljati Mirko Podrug.

Novost je da se Upravi kluba pridružio Burak Canboy, direktor svjetske poznate tehnološke tvrtke Win.RAR i veliki zaljubljenik u košarku te će sigurno svojim znanjem i iskustvom podignuti rad kluba na još veću razinu.

Izvršni odbor: Luka Vuković, Mario Ivić, Mirko Podrug, Burak Canboy, Antonio Šerić, Renato Prkić i Ivan Vuković

Nadzorni odbor: Branko Ćosić, Zvonimir Grubišić i Alen Barišić

Stegovna Komisija: Ivica Rakušić, Ante Boban i Ivica Radnić

„U protekle četiri godine odrađen je veliki posao. Napravljena je kompletna reorganizacija kluba. Klub je rapidno napredovao u svim segmentima, od upravljačke strukture, škole košarke te samih rezultatskih uspjeha. Cilj je i dalje rasti na svim razinama, ojačati školu košarke te i dalje nastojati ući u viši rang natjecanja. U razdoblju koje je pred nama nadamo se da ćemo to i ostvariti“ – rekao je predsjednik Luka Vuković.