Hrvatska
IZBOR STRUKE: Hrvoje Vlašić izabran za trenera sezone

IZBOR STRUKE: Hrvoje Vlašić izabran za trenera sezone

Svaka nagrada godi, ali kada te izaberu kolege to je posebna čast.

I nakon završetka sezone iz Sonik Puntamike stižu dobre vijesti. Trener Hrvoje Vlašić je za nagradu za izvrstan posao tijekom čitave godine proglašen najboljim trenerom u ovosezonskom izdanju HT Premijer lige. Struka je najbolji mogući način valorizirala rad iskusnog stručnjaka koji je odveo momčad iz Jazina do povijesnog petog mjesta u ligaškom dijelu hrvatskog prvenstva, izjednačivši pritom uspjeh otprije deset godina, a tko zna do kuda bi Puntamičani dogurali da ih pandemija covida-19 nije pogodila u najgorem mogućem trenutku i desetkovala momčad uoči početka doigravanja. Ipak, svim nedaćama unatoč, Sonik je u četvrtfinalu pružio čvrst otpor favoriziranoj Gorici i bio vrlo blizu novog iznenađenja koje bi donijelo gradski derbi u polufinalu doigravanja hrvatskog prvenstva.

– Izuzetno mi je drago i ponosan sam zbog osvojene nagrade jer je ona došla od struke i mojih kolega koji sagledavaju sve segmente našeg posla. Prije svega, uputio bih čestitke igračima koji su mi svojim izdanjima na parketu pomogli u tome, kao i svojim kolegama i suradnicima u klubu. Zahvalio bih se i svima koji su glasali za mene. Hvala još jednom svima koji su prepoznali da se dobro radilo kroz ovu sezonu u Sonik Puntamiki – kazao je Hrvoje Vlašić.

Svečana dodjela nagrade održat će se na poluvremenu druge utakmice finala doigravanja za prvaka Hrvatske između Zadra i Splita.