Hrvatska
Jamel Morris više nije igrač Splita

Jamel Morris više nije igrač Splita

Sporazumni raskid.

Jamel Morris, koji će zbog ozljede koljena propustiti sezonu više nije igrač Splita. Morris i "Žuti" su dogovorili sporazumni raskid ugovora.

 - Žalimo zbog toga što smo zbog ozljede bili prisiljeni raskinuti ugovor, a to smo odradili tako da ni mi ni Jamel ne budemo zakinuti. Jamel je bio izuzetno fer i korektan, zadovoljstvo je bilo imati u svojim redovima odličnog čovjeka i košarkaša. Svi u klubu želimo mu sreću u danima, koji su pred njim, ali i u daljnjoj karijeri, uz nadu da ćemo ponovno surađivati - rekao je direktor Splita Edo Blažević.

 Morris se u četvrtak vraća u SAD, do kraja tjedna trebala bi biti obavljena operacija koljena, a potom mu slijedi postoperativni period.

 - Sretan sam i oduševljen danima provedenim u Splitu, obožavam ovaj grad, osjećam se kao dio ovog kluba i nadam se da ću se vratiti ako to bude moguće. Žalim zbog dvije nesretne ozljede, ali takav je sport, nikada ne znaš što donosi novi dan, nova utakmica. U Splitu sam stekao brojne prijatelje, suigrači i svi u klubu su bili odlični, posebno pozdravljam navijače, koji znaju što je košarka. A momci iz svlačionice su posebna priča, oni nisu moji suigrači, oni su moja braća i tako će uvijek biti. Nakon ovih mjeseci na Gripama shvatio sam zbog čega je ovaj klub velik, drugačiji od ostalih - kazao je Jamel Morris na rastanku.

 Trener Splita Vladimir Anzulović biranim riječima govorio je o Morrisu.

 - Jamelu hvala za ovo vrijeme na Gripama, za sve što nam je dao, imao je nesreće ove sezone. Suvišno je govoriti koliko nam znači kao igrač, ali ono što je važnije, sve nas u ekipi i u klubu, osvojio je svojom osobnošću, pristupom životu - kaže Anzulović.