Hrvatska
Jazine protiv Splita sa samo šest seniorskih igrača

Jazine protiv Splita sa samo šest seniorskih igrača

Autor: Branko Tabak

Problemima Zadrana nikad kraja.

Večeras se u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru igra utakmica 12. kola HT Premijer lige između KK Jazine Arbanasi i KK Split. Zadrani, koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva upisali tek jednu pobjedu) susret dočekuju prepuni problema. 

- Otvorit ćemo utakmicu s najlošijim sastavom ove sezone. Jedva smo skupili deset igrača za upis u zapisnik kako bi izbjegli kaznu HKS-a, rekao je u izjavi za Basketball.hr trener Jazina Luka Bujas i nastavio: 

- U momčadi će se naći Josip Gulan, Maks Kovačević i 15-godišnji Lovre Stanović kojeg sam priključio ekipi svojim dolaskom u klub kako bi pomogao u trenažnom sustavu. Nema Franka Kaštropila i Jure Dražovića, napustio nas je Dino Butorac. Imam na raspolaganju samo šest seniora. Teško je očekivati bilo što u takvoj situaciji, ali sigurno je da ćemo se boriti i dati sve od sebe da se suprotstavimo Splitu. 

Zbog neadekvatnih uvjeta u dvorani Jazine (niska temperatura) i ova se utakmica igra u velikoj dvorani Krešimira Ćosića što podiže cijenu organizacije utakmica. Problemima Zadaran nikad kraja.