Hrvatska
Jelenek: Škrljevo nas je prizemljilo, uvjeren sam u pobjedu protiv Sonika

Jelenek: Škrljevo nas je prizemljilo, uvjeren sam u pobjedu protiv Sonika

Furnir u petak dočekuje Sonik Puntamiku.

Nakon poraza na gostovanju kod Adria Oil Škrljeva košarkaši Furnira okreću se drugom ovosezonskom domaćem ispitu. U petak u SD Dubrava od 19.30 (ulaz slobodan) u 4.kolu HT Premijer lige dolazi Sonik Puntamika iz Zadra s kojom su Dubravaši odigrali sedam međusobnih susreta u posljednje dvije sezone. Hrvoje Vlašić na klupi Zadrana bio je trener Dubrave prije gotovo dva desetljeća, a u novu sezonu na klupi Puntamičana startao je s dvije pobjede i jednim porazom.

Posljednje dvije utakmice u Dubravi ova dva suparnika bile su iznimno neizvjesne, a posljednja je otišla i u produžetak nakon koje su slavili Dubravaši.

 ”Prizemljio nas je uvjerljiv poraz kod Škrljeva i sada se želimo iskupiti na domaćem parketu. Sonik je pokazao da je odlična ekipa s kojom smo stvorili neko rivalstvo kroz utakmice u Prvoj ligi te HT Premijer ligi. Iako su ostali bez nekih igrača, a stigli su novi igrači njihov način igre je nekako prepoznatljiv. Uvijek su te utakmice bile zanimljive i često išle u produžetke, ali uvjeren sam da ćemo pobijediti. Dobro smo radili ovaj tjedan i spremni smo da uz našu publiku dođemo do vrijedne pobjede” - kaže krilni centar Furnira Dorian Jelenek.