Hrvatska
Jelenković: U Sinj dolazimo po pobjedu

Jelenković: U Sinj dolazimo po pobjedu

Autor: Duje Jurić

Škrlljevo gostuje kod Alkara.


Tuga nakon pretrpljenog poraza na domaćem parketu protiv Šibenke morala je biti brzo arhivirana, jer već ove srijede u okviru 5. kola HT Premijer lige Adria Oil Škrljevo gostuje na uvijek „vrućem“ parketu u Sinju. Ekipa je odradila nekoliko treninga i spremno dočekuje gostovanje kod Alkara.

"U Sinju je nezgodno igrati. Prošle sezone smo ih dva puta tijesno pobijedili na njihovom terenu i to šutovima na samom kraju utakmice. Alkar i kad je oslabljen igra na krilima Maligana. Mi smo se oporavili od poraza i idemo po pobjedu", kazuje Toni Jelenković, koji ove sezone pruža odlične partije.

Trener Damir Rajković ne može računati na mladog Edija Bešića, koji se pokazao kao as iz rukava na startu prvenstva. No, ozljeda prepona ga je udaljila sa parketa. "Upitan je i kapetan Josip Barnjak", ističe trener Rajković. "Hoće li zaigrati odlučit ćemo na licu mjesta, no vjerujem u svoju ekipu da može dobiti".

Nakon pauze i problema sa preponama u ekipu se vrati Luka Vucić. „Lani sam u našoj pobjedi u Sinju odigrao možda najbolju utakmicu u dresu Adria Oil Škrljeva. Spreman sam za nastup i učiniti ću sve da dođemo do četvrte pobjede.“

Ljubitelji Zelenih susret između Alkara i Adria Oil Škrljeva mogu pratiti na HKS TV-u ili na valu Radio Korza.

Standings provided by SofaScore LiveScore