Europa i Svijet
Hrvatska
FOTO: Jerel Blassingame: Radujem se ljetu u Zagrebu

FOTO: Jerel Blassingame: Radujem se ljetu u Zagrebu

Bivši igrač Cibone Jerel Blassingame u svoj kamp u Cedevitin dom dovodi NBA igrača Kennetha Farieda.

Potkraj lipnja u Zagrebu će se održati jedan vrlo atraktivan košarkaški kamp, JBLASS SKILLS ACADEMY, s potpisom bivšeg Cibonina Amerikanca Jerela Blassingamea. Kako smo saznali od samog Jerela kamp će se održati u Cedevitinom domu košarke i to uz vrlo zanimljive goste.

 – Poseban gost će mi biti Kenneth Faried, igrač NBA sastava Denver Nuggets, a doći će i Demonte Harper, igrač Zenita iz St.Peterburga, inače također bivši igrač Cibone. Vjerujem da ću dovesti još dva NBA igrača, no želim da to budu gosti iznenađenja.

 S obzirom na to da hrvatska košarka ima kroničan problem proizvodnje playmakera”, ovakav kamp će biti dobrodošao. Jerel je sezonu završio kao najbolji playmaker” francuske lige, LNB JEEP Elite.

 - Znam za taj vaš problem, znam da imate puno sjajnih visokih igrača i krila, a ja ću biti jako sretan ako im se baš iz mog kampa jednog dana netko pridruži. A do tada bih i ja mogao igrački pripomoći za što, vjerujem, još nisam prestar. Uostalom, već imam osobnu iskaznicu s hrvatskom adresom, a uskoro bih trebao dobiti i hrvatsku putovnicu.

 Prijave za kamp su krenule krajem ožujka i broj mjesta je ograničen.

 - Tako je, ograničili smo broj prijava, kako bismo se kvalitetno mogli posvetiti svakom učesniku kampa. Cilj nam je individuali pristup i razvoj svakog pojedinca te jednako tako motivacija djece za daljni napredak, mislim da će im treniranje u društvu NBA igrača svakako biti veliki poticaj. Iskreno se radujem ljetu u Zagrebu i jedva čekam početak kampa. 

Prijaviti se možete na web stranici www.jerelblassingame.com. Košarkaški kamp će se održati 27., 28. i 29. lipnja 2018. godine u Domu košarke Cedevita. Prijaviti se mogu djevojčice i dječaci od 9 do 18 godina te profesionalni košarkaši i treneri koji žele unaprijediti svoje vještine pod budnim okom profesionalaca iz NBA, europske i hrvatske košarke.

 Za više informacija posjetite web stranicu ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte ili telefona:

Email: info@jerelblassingame.com

Tel: +385 914566645