Hrvatska
Regija
Jordano: U Podgoricu idemo s ambicijom, nadam se pobjedi!

Jordano: U Podgoricu idemo s ambicijom, nadam se pobjedi!

Autor: Z.D.

Dva dana kasnije Zadar je domaćin Gorici.


Košarkaši Zadra su otputovali u Podgoricu gdje ih čeka susret 8. kola AdmiralBet ABA lige protiv Budućnost VOLI. Crnogorski sastav je jedna od vodećih ekipa lige s pet pobjeda i samo dva poraza.

U prošlom kolu momčad Aleksandra Džikića je doživjela poraz u Beogradu protiv Mega Mozzart. 

Susret je zakazan za subotu s početkom u 19 sati.

Dva dana kasnije u Krešin dom dolazi Gorica. Ova je utakmica HT Premijer lige na rasporedu u ponedjeljak 15. studenog u 18 sati.

“Mislim da stvarno dobro izgledamo, dobro smo radili ovaj tjedan, imali smo visoki intenzitet treninga i već na treningu izgleda kao natjecateljska utakmica. Idemo s ambicijom u Podgoricu, u prošloj utakmici smo odigrali na jedan pravi način i mislim da se možemo dolje potući i nadam se pobjedi,” rekao je Antonio Jordano uoči utakmice protiv Budućnost VOLI.

“Brzo nam dolazi ta sljedeća utakmica, praktički se vratimo kući, odradimo jedan trening i evo utakmice. Neće biti lako zbog svih okolnosti, ali mislim da mi u Hrvatskoj ligi moramo ulaziti maksimalno ozbiljno i tu se najviše nas pita. Gorica je promijenila trenera, ali igrali su Alpe Adria kup gdje su upisali pobjedu, tako da Gorica je jedan ozbiljan protivnik,” istaknuo je Jordano o utakmici protiv Gorice.

Standings provided by SofaScore LiveScore



“Imali smo četiri dana za pripremu, radimo na stvarima koje se tiču najviše naše igre, naravno pripremili smo se i za Budućnost. Jako dobro znamo tko je Budućnost pogotovo u Podgorici. Ali mene nije strah ići bilo gdje s ovim momcima. Nadam se da ćemo pokazati srce, želju i pravi pristup,” najavio je utakmicu trener Vladimir Anzulović.

“Teška je utakmica međutim mi nemamo pravo razmišljati o ničemu drugom osim pobjede kad igramo kod kuće. Iako se vraćamo s teškog puta iz Podgorice i dalje očekujem dobru utakmicu i pravi pristup,” komentirao je susret s Goricom Vladimir Anzulović.

Standings provided by SofaScore LiveScore