Hrvatska
Regija
Još jedan novi igrač na Baldekinu, dolazi s velikim ABA-ligaškim iskustvom

Još jedan novi igrač na Baldekinu, dolazi s velikim ABA-ligaškim iskustvom

Autor: Šibenka Photo: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Jurlina slaže momčad za novu sezonu

Nakon prošlotjednog predstavljanja mladog Josipa Badraka Šibenka je na Baldekin dovela još jedno pojačanje. Novi igrač Narančastih je Miha Škedelj.

Miha je rođen je 29.05.1999. u Novom Mestu. Od početka je igrao za KK Krka, tako da mu je Šibenka prvi klub van njegove zemlje.

‘Veselim se novim prilikama i promjeni okoline’ – kazao je Miha za službene stranice Kluba. ‘Već kad smo pričali i prije potpisa stekao sam dobar utisak, pozitivnu vibru i atmosferu i nadam se da će takva biti i cijela sezona pred nama. Maksimalno ću se potruditi da pomognem Klubu i da svi zajedno dođemo do što boljih rezultata. Jedva čekam da upoznam svoje nove suigrače i da krene sezona. Nadam se da će dvorana biti puna i da će nas navijači pratiti cijelu sezonu.’

Roko Jurlina, trener Šibenke: ‘Izuzetno sam zadovoljan što smo uspjeli dovršiti posao dovođenja Mihe Škedelja u Šibenku. Definitivno nije bilo lako, međutim, kada sam saznao da je Miha slobodan, preko nekih svojih kanala sam upregnuo sve svoje moći da ga pokušamo dovesti u Šibenku i uspjeli smo ga uvjeriti u dobar projekt i viziju Kluba u kojoj se on našao. Sigurno da mi je drago što ćemo u narednoj sezoni surađivati.

Miha dolazi iz jednog sređenog sustava. Cijelu svoju karijeru je proveo u Krki iz Novog Mesta. Svi znamo što je Krka, ima iza sebe sedam godina ABA 1 Lige i dvije godine NLB ABA 2 Lige. Miha je svih svojih devet sezona proveo u Krki i sigurno je da dolazi sa jedne veće razine i da će za nas predstavljati veliko pojačanje na pozicijama 4 i 3.

Uz sve to on je bio i na spisku seniorske slovenske reprezentacije tako da mislim da će dodati jednu vrijednost na naš dosadašnji roster i to ne samo igračku nego i ljudsku s obzirom da znam da je dobar i karakteran momak, dobar za ekipu, voli trenirati i raditi i sigurno da će i publika to prepoznati. Vjerujem da ćemo imati dobru suradnju i da će u narednoj sezoni napredovati i pokazati još bolje igre. 

Ovim putem mu želim dobrodošlicu u Klub i puno zdravlja kao i svim igračima do sada.’

Više informacija o prijelaznom roku pročitajte OVDJE