Hrvatska
Josip Sesar o radničkoj košarci: Mislim da imamo velike šanse

Josip Sesar o radničkoj košarci: Mislim da imamo velike šanse

Desetak dana Dinamo se priprema za Cedevitu Junior

Nakon završene regularne sezone FavBet Premijer Lige, košarkaše Dinama očekuje četvrtfinalna serija u kojoj će snage odmjeriti s gradskim rivalom, Cedevitom Junior. Cedevita ima prednost domaćeg terena, a prva utakmica odigrat će se u četvrtak u Domu sportova s početkom od 20:30. U polufinale prolazi ekipa koja prve dođe do dvije pobjede.

">

Cedevita Junior prvi dio sezone završila je na četvrtom mjestu, s omjerom od 21 pobjede i 12 poraza. Odigrali su zaista sjajnu sezonu u kojoj su promovirali mnogo mladih igrača, a igru su im predvodila dva sjajna Amerikanca. Krajem sezone imali su problema s ozljedama, što je svakako jedan od razloga zbog kojega nisu prestigli Cibonu na trećem mjestu.

Košarkaši Dinama sezonu su završili na petoj poziciji, s omjerom od 20 pobjeda i 13 poraza. U zadnje četiri utakmice, upisali su sve pobjede te su time nagovijestili sjajnu formu pred početak doigravanja.

Trener Dinama, Josip Sesar, naglasio je kako je zadovoljan regularnim djelom sezone u kojem su ispunjeni svi ciljevi kluba te je najavio kako Dinamo očekuje težak zadatak u četvrtfinalu.

„Cedevita je momčad koja nam ove sezone radi velike probleme. Imali smo jednu pobjedu te četiri poraza protiv njih te su nas uvijek dobro namučili. Već desetak dana se pripremamo za utakmicu protiv Cedevite, moramo još napraviti dobar skauting i vidjet gdje su njihove najslabije točke. Ako budemo dobri u smislu radničke košarke, mislim da imamo velike šanse.“


Foto: KK Dinamo Zagreb