Europa i Svijet
Jovanović: Radimo puno, učimo puno; Milačić: Veseli me činjenica da su moji dečki došli pobijediti

Jovanović: Radimo puno, učimo puno; Milačić: Veseli me činjenica da su moji dečki došli pobijediti

Autor: Branko Tabak Photo: KK Cibona

Riječ imaju treneri.

Nakon utakmice HT Premijer lige između Cibone i Alkara svoje viđenje susreta dali su treneri Vladimir Jovanović i Damir Milačić.

- Čestitam svojim momcima na pobjedi. Znali smo da će biti teško, ipak je to treća utakmica zaredom u napornom ritmu. Trebali smo se mentalno dobro pripremiti da zaboravimo utakmice sa Splitom i to smo uspjeli. Radimo puno, učimo putem i idemo dalje. Već nas za vikend čekaju dvije utakmice, rekao je Cibonin strateg Jovanović.


- Znali smo da je Cibona sigurno umorna nakon utakmica sa Splitom, no to je kapacitet abaligaške ekipe i oni bez problema mogu odigrati i ovu utakmicu s nama. Sigurno da su bili maksimalno motivirani baš zbog ta dva poraza. Mi smo od početka imali mnoštvo problema, znali su igrači biti u izolaciji pa izađu iz izolacije pa se razbole. Mene veseli to što su moji dečki danas došli pobijediti. Cibona je bolja, zasluženo je pobijedila, ali meni je najbitnije da nemamo kalkulacija. Šuterska večer je bila takva, puno treniramo i došlo je na naplatu, zadoljna je nakon susreta bio Milačić.