Hrvatska
Jovanović: Seriju nikako ne želimo vratiti u Zagreb

Jovanović: Seriju nikako ne želimo vratiti u Zagreb

Cibona želi dvokorakom u polufinale.

Nakon što je povela u četvrtfinalnoj seriji doigravanja u Draženovom domu, Cibona će u srijedu u 18.00 sati u gostima kod Škrljeva pokušati ‘dvokorakom’ izboriti ulazak u polufinale domaćeg prvenstva.

Utakmicu su najavili trener Vladimir Jovanović i centar Danko Branković.

Seriju nikako ne želimo vratiti u Zagreb stoga ćemo ovoj utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno. Napominjao sam već kako Škrljevo ima kvalitetnu ekipu i kako neće biti lakih utakmica, a to stoji i za sutrašnju. Pokušat ćemo biti pametniji i ne ponavljati neke greške koje smo radili u prvoj utakmici. Želimo se pokazati u najboljem svjetlu i na tom tragu tražiti put u polufinale, istaknuo je trener Vladimir Jovanović.

Nema nekih nepoznanica, igrali smo toliko puta ove sezone i znamo što možemo očekivati. Za razliku od prošle, u ovu utakmicu moramo ući puno jače i imati koncentraciju kroz cijelu utakmicu. U jednom dijelu smo se bili opustili i dozvolili im da se vrate, ali vjerujem da nam se to neće dogoditi ponovno. Igrat ćemo svoju igru od početka do kraja i ako ispoštujemo sve što smo pripremili, na kraju ćemo biti zadovoljni,  zaključio je Danko Branković.

Prijenos utakmice će biti na HKS TV-u.