Hrvatska
Jovanović: Žao mi je što igrači neće biti na Uskrs s obiteljima

Jovanović: Žao mi je što igrači neće biti na Uskrs s obiteljima

Cibona u Laktašima.

Košarkaši Cibone u 24. kolu ABA lige na sam Uskrs putuju za Laktaše gdje će odmjeriti snage s Igokeom.

Igokea je ekipa koja s trenutnog vrha tablice lovi svoje mjesto u doigravanju. Vukovima se roster odlaskom Markote skratio na 9 igrača za ABA ligu, a ovako su susret najavili trener Jovanović i Ivan Novačić.

Vladimir Jovanović:

Očekuje nas protivnik koji je dobar na svom terenu i koji je u borbi za playoff. Oni će napraviti sve što je u njihovoj moći da dođu do pobjede koja je njima važna, ali je važna i nama i pokušat ćemo prije svega odigrati dobru košarku. Ne ide nam na ruku što se utakmica igra na Uskrs pa većina mojih igrača neće biti na taj blagdan sa svojom obitelji. Dat ćemo sve od sebe da odigramo dobro i budemo zadovoljni na kraju. Što se ozljeda tiče nemamo ih i sve ide po planu tako da ćemo kompletni igrati tu utakmicu.

Ivan Novačić:

Sigurno nas čeka teško gostovanje kod ekipe koje je domaćinska. Igraju dosta fizički. Mi nemamo što izgubiti, imali smo nekoliko dana da se pripremimo i idemo kao i svaki put na pobjedu. Tražit ćemo svoju šansu i ako se ukaže, mi je moramo iskoristiti.

Kako je na vas djelovala ‘šok terapija’ odlaskom Markote?

I ovako nas ima malo tako da nam je teško palo, posebice jer je Markota jedan od starijih i iskusnijih. No, to je sve sport i moramo ići dalje i naći nekog među nama koji će ga nadomjestiti u tom smislu vodstva i energije.

Utakmica se igra u nedjelju, 04. travnja s početkom u 19.00 sati. TV prijenos će biti na Areni Sport TV.