Hrvatska
Regija
Junak Cedevitine pobjede: Dobili smo više sretno nego zasluženo

Junak Cedevitine pobjede: Dobili smo više sretno nego zasluženo

Autor: KK Cedevita

Naglić: Poraz boli, ali gledat ću ga kao pobjedu.

Izjave nakon utakmice 13. kola ABA lige u kojoj je Cedevita pobijedila momčad Zadra 102-101 nakon produžetka. 

Jure Zdovc, trener Cedevite: "Evidentno smo bili spori. Ja drugo ne mogu reći. Bili smo spori, mrtvi, no to je na neki način razumljivo i ja sam to očekivao. Ne znam što da si mislim poslije ovakve utakmice. Da sam ljut na igrače, ljut sam. No, s druge strane, ja sam mrtvo umoran, a kako ne bi bili igrači. Što je najgore, u tom ritmu mi moramo sve pobijediti i nemamo pravo na kiks. Lovi hrvatsko prvenstvo, poziciju za drugi krug, prvu poziciju u ABA ligi… To je ubitačno. Svaka čast igračima da su izvukli ovu utakmicu. Igramo se vatrom već par utakmica, no na kraju nađemo neke ljude koji su raspoloženi i tako je bilo i danas."

Roko Ukić, kapetan Cedevite: "Mislim da smo odigrali jednu od lošijih obrambenih utakmica u ovoj sezoni. Baš smo ih pustili da se razigraju i da igraju točno onako kako oni želi. Po meni smo možda više sretno nego zasluženo dobili. Međutim, već sam jednom rekao, u ovom ritmu utakmica svaka pobjeda je odlična. Ne možemo se zamarati umjetničkim dojmom, ali moramo biti svjesni da načinom kako smo igrali danas nećemo daleko stići."

Aramis Naglić, trener Zadra: "Nije lako nešto reći nakon ovakve utakmice, no ja prije svega moram reći da sam ponosan na svoju ekipu što je još jednu utakmicu odigrala na visokoj razini timske igre, kolegijalnosti i borbenosti. Taj poraz boli, no gledat ću ga kao pobjedu jer nama puno znači odigrati protiv Cedevite ovakvu utakmicu u Zagrebu. U svlačionici smo si dali ruke. Ponosan sam na hrabrost koju pokazujemo iz utakmice u utakmicu i ovo je samo poticaj da protiv MZT-a odigramo jednu dobru utakmicu."

Kristijan Krajina, igrač Zadra: "Odlična utakmica s obje strane. Oba tima su odigrala fantastično do samog produžetka. Jedan šut je odlučio i na kraju je više sreće imala Cedevite. U svakoj utakmici se može za nečim žaliti, no ovdje je presudio jedan koš. Mi smo odigrali odličnu timsku utakmicu. Žalim jedino za pobjedom."