Hrvatska
Junaković: Protiv Alkara imamo šansu za pobjedu

Junaković: Protiv Alkara imamo šansu za pobjedu

U prvoj utakmici 3.kola HT Premijer lige košarkaši Zagreba će u petak (18.00) ugostiti Alkar iz Sinja.

Mravi nakon ”očekivana” dva uvodna poraza od Vrijednosnica Osijek i Zadra dočekuju suparnika protiv kojeg se mogu nadati prilici da dohvate prvu prvenstvenu pobjedu.

”Mi smo i protiv Vrijednosnica Osijek i Zadra pokazali u određenim dijelovima utakmice da možemo kvalitetno odigrati unatoč činjenici da samo Šango i ja imamo iskustvo igranja ove lige. Nedostaju nam barem dva igrača, ali nemamo drugog izbora već igrati i pokušati što duže biti u utakmici te onda pokušati dobiti”..ističe najboji strijelac Martin Junaković koji je svjestan da će i Alkar željeti slaviti u Trnskom. 

”Oni će sigurno doći po pobjedu i na taj načn napraviti značajan korak za nastavak lige. Mislim da smo fizički odlično pripremljeni, a to je prije svih zasluga našeg kondicijskog trenera Šime Tomaševića koji je uz Danijela Jusupa napravio odličan pripremni dio. U klubu smo se dogovorili da nastavimo igrati stopama koje nam je zacrtao trener Jusup i sada pokušavamo to prenijet na parket. Uz našu energiju koju moramo pokazati jako će nam biti važan faktor šuta koji bi nam morao biti bolji nego u prošlim utakmicama da bi se mogli nadati pobjedi protiv Alkara. Oni su sigurno momčad s kojom možemo igrati i gdje se možemo nadati pozitivnom rezultatu”..dodaje Martin koji ima odličnu komunikaciju s prvim trenerom Nikolom Garmom.

”Imam veliku minutažu zbog skraćenog rostera i onda pokušavamo naći najbolje rješenje kada je u pitanju priprema utakmice i sama rekuperacija nakon utakmice. Zasada to ide jako dobro”.