Hrvatska
Juran upotpunio zadarski trenerski dvojac u mlađim selekcijama Cibone

Juran upotpunio zadarski trenerski dvojac u mlađim selekcijama Cibone

Talentirane Vukove podučavat će Zadrani.

Cibona će u novu sezonu zakoračiti s novim trenerima na klupi juniorske i kadetske momčadi. Juniore U19 preuzima Ivan Juran, koji je protekle dvije sezone radio u KK Zapad, a novi trener kadetske U17 momčadi, kako smo već javili, je Zvonimir Perić, koji je prošle sezone vodio juniore Gorice.

”Ponuda koju sam dobio da preuzmem juniore Cibona me ugodno iznenadila, a ujedno učinila ponosnim. Moram se prvo zahvaliti KK Zapad i gospodinu Davoru Poredošu na pruženoj prilici da radim u tom klubu. Dolazak u Cibonu je motiv za svakog trenera, pa tako i za mene. U razgovoru s gospodom Čavlovićem i Škarom prezentirao sam način na koji bi želio raditi. Dogovorili smo se za jednu strategiju rada i razvoja mladih igrača, i vjerujem da ću opravdati njihovu želju da preuzmem tu selekciju”..kazao nam je Juran. koji je prije dolaska u Zapad radio u  Sonik Puntamiki i Sukošanu.

Zadarski dvojac Juran- Perić će skrbiti o mladim Vukovima slijedeće sezone, a dosadašnji trener Ante Samac preuzima vođenje U13 i U15 selekcije.