Hrvatska
Jurić na mukama: Za gore nam ne treba autobus, možemo ići i kombijem

Jurić na mukama: Za gore nam ne treba autobus, možemo ići i kombijem

Ozljede, privatne obveze, prinove...

 Još su dva kola ostala do kraja regularnog dijela Premijer lige, a GKK Šibenik riješio je najvažniju stvar – osigurao ostanak. Na ‘ciljniku’ je ostao play off, a i on bi mogao biti ‘u džepu’ svladaju narančasti li u subotu  u Zagrebu Bosco. Ali, iako su Zagrepčani već ispali i nemaju rezultatski imperativ, neće biti lako doći do pobjede. Tim više što je Miro Jurić jedva skupio deset igrača, javlja Šibenski portal

 – Za gore nam ne treba autobus, možemo ići i kombijem – polušaljivo će trener Šibenčana, pa nastavlja: – Slavica opet ima problema s ramenom, Koraća još muči prepona, Rajčić se također ozlijedio, Jelić ima privatnih obveza, a kapetan Bašić nas je zamolio za poštedu jer čeka prinovu.

 Kako smo kazali, Bosco će igrati rasterećeno, što znači da će biti opasni. Osjetilo je to na svojoj koži u prošlom kolu Škrljevo, koje je ‘fenjeraša’ slomilo tek u posljednjim minutama.

 – Oni žele odigrati pošteno do kraja i bit će izuzetno teško. Da smo kompletni bila bi druga priča, ali što je, tu je – kazao je Jurić.

 Bosco je najjači pod koševima, što znači da će velik teret pasti na Paića i Vuku, jedina dva visoka igrača Šibenčana koji će na put.

 – Ne smijemo ih nikako podcijeniti. Osim što su jaki u reketu, dobro i trče tako da ćemo se morati dosta namučiti za pobjedu. Dobra je stvar da smo već osigurali ostanak, a bilo bi još ljepše kada bismo ušli u play off. Bio bi to dodatni plus – kazao je Tonko Vuko.