Hrvatska
Jusup: Krećemo kao da je 0:0; Subotić: Sposobni smo okrenuti seriju

Jusup: Krećemo kao da je 0:0; Subotić: Sposobni smo okrenuti seriju

Autor: Z.D. Photo: Print Screen Sportska televizija

Jedan se nada, drugi gasi euforiju.

Izjave trenera nakon druge finalne utakmice doigravanja za naslov prvaka Hrvatske i druge pobjede Zadra na Gripama 84-94 (nakon produžetka)

'Promašili smo na kraju neke šuteve, napravili obrambenu grešku, Zadru se otvorilo par šuteva i prelomili su. Dali smo sve od sebe, Zadar je bio za nijansu bolji. Ima se još za igrati, pokušat ćemo okrenuti u Zadru. Mislim da smo bili jako dobro veći dio utakmice, igrali puno bolje nego prvu, ali na kraju stali i omogućili Zadru seriju 15:0. Najvažnija nam je bitka sada mentalna, da budemo svjesni da serija nije bila završena, sve utakmice su bile u nekoliko poena razlike, sposobni smo okrenuti seriju', naglasio je strateg Splita Srđan Subotić


'Split je bio danas izuzetno motiviran, pogađali su teške šuteve ali nismo odustali. Zadovoljan sam kako nismo gubili glavu ni na minus 7, vratili smo se,  izborili produžetak i sjajnim šutem dobili sigurnost. Čestitam momcima, zahvaljujem publici i nadam se da će doći u velikom broju ne Višnjik. Dva smo finala dobili, u nedjelju krećemo od 0:0., ništa nije gotovo', rekao je trener Zadra Danijel Jusup u programu Sportske televizije dok se s tribina Gripa iz zadarskog sektora orilo 'Jupe, Jupe'.