Hrvatska
Regija
Jusup nakon pobjede u Ljubljani: Kada smo prošle godine sastavili momčad rekli su da nećemo imati ni jednu pobjedu

Jusup nakon pobjede u Ljubljani: Kada smo prošle godine sastavili momčad rekli su da nećemo imati ni jednu pobjedu

Autor: BB.hr Photo: ABA league j.t.d./Dragana Stjepanović

Velika pobjeda

Trener Zadra Danijel Jusup nakon pobjede njegove momčadi u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije prisjetio se početka slaganje ovog i ovakvog Zadra.

'Utakmica je bila jako zanimljiva, a mi smo tražili naššansu. Znali smo da moramo biti strpljivi u napadu i ne smijemo dopustiti napadački skok, dogovorili smo se točno da ćemo spriječiti pick&roll igru u kojoj je posebice dobar Prepelič i to je u prvom poluvremenu bilo dosta dobro u obrani. U drugom poluvremenu sam se malo zabrinuo jer smo počeli primati lagane poene, bila je to malo i posljedica umora jer nam igrači igraju po 40 minuta. Pokazalo se da ih vrijedi zadržati, imali smo mirnoću, u odlučujućim napadima izvrsno odigrali u napadu, pogodili šutove za tricu i to je velika pobjeda za nas. Čestitam igračima i zahvaljujem navijačima koji su nas podržali.

Kada smo prošle godine sastavili momčad rekli su da nećemo imati ni jednu pobjedu pa smo izborili play off. Mislim da nam je momčad dobra, da nam nedostaje još jedan igrač u rotaciji da možemo zadržati razinu igre. Sada previše trošimo igrače koji mogu igrati na ovoj razini, čim krenemo s izmjenama rezultat pada. Jako trpimo, u prvenstvu odmaram Božića i Ramljaka, na sreću tu dobro brodimo ali osvježenje će biti nužno želimo li zadržati ovu razinu igre.'


Standings provided by Sofascore