Hrvatska
Jusup nakon teško izborene pobjede protiv Bosca: Nisu me uvjerili da mogu

Jusup nakon teško izborene pobjede protiv Bosca: Nisu me uvjerili da mogu

Autor: BB.hr Photo: Marin Sušić/HKS

Igrači koji manje igraju dobili su priliku ali...

Zadar je teškom mukom pobijedio momčad Bosca u 6. kolu FAVBET Premijer lige 78-81. Činjenica je da Luka Božić nije ulazio u igru i da su prvo poluvrijeme na poštedi bili Dario Drežnjak, Karlo Žganec i Marko Ramljak.

No, kako je ostatak momčadi nakon 20 minuta bio u minusu šest poena morali su uskočiti u igru. Čak i s njima neizvjesnost je potrajala do posljednje sekunde. 

Ovakav rasplet situacije nakon susreta je prokomentirao trener Zadra Danijel Jusup:

 - Teška utakmica. Htio sam dati šansu igračima koji manje igraju, ali ne da dobiju šansu na +20, nego da vidimo kako će reagirati protiv svojih vršnjaka, odnosno i mlađih od sebe, međutim danas me nisu uvjerili da mogu. To su za njih šanse, testovi kojima hvataju minute na malo važnijim utakmicama. Danas me nisu uvjerili da su spremi na to i žao mi je, ali tako je. Pokušavam s obzirom na zgusnut raspored odmoriti nosioce, da ih imam malo svježije za ove zahtjevnije utakmice i žao mi je što to danas nismo uspjeli. Boscu čestitam na jednoj hrabroj utakmici, naročito u prvom poluvremenu, tricaškoj, raspoloženoj, doveli su nas da do zadnje lopte ne znamo tko će dobiti a tko neće.

Standings provided by Sofascore