Hrvatska
Kadeti Cedevite Junior s dalekog puta se vraćaju uz pobjedničku pjesmu

Kadeti Cedevite Junior s dalekog puta se vraćaju uz pobjedničku pjesmu

Autor: KK Dubrovnik Photo: KK Dubrovnik

Treći poraz Dubrovnika

U 3. kolu Jedinstvene hrvatske lige, kadeti Dubrovnika poraženi su u Gospinom polju od Cedevite Junior rezultatom 87-64 (17-32, 9-22, 15-14, 13-19).

To je treći poraz Dubrovnika u ovom natjecanju, dok je Cedevita Junior trenutno na omjeru 2-1. U redovima domaćina s double-double učinkom istaknuo se Ivano Prlj (19 poena, 10 skokova). Leni Vinčić imao je 15 poena, a kapetan Matija Bačić 13. U zagrebačkim redovima najefikasniji je bio Roko Grašo (20 poena). Po 16 poena imali su Niko Pavković (uz to 13 skokova) i Zvonimir Dujaković.


“Mogu biti zadovoljan s načinom na koji smo popravili igru od prvog kola, što nam je i cilj ove lige. Da iz utakmice u utakmicu budemo bolji. Da druge stvari, koje smo radili lošije, popravimo. Danas je to izgledalo puno bolje, ali s druge strane je danas bila ekipa koja je trenutno bolja. Mislim da smo na pravom putu, i u tome ćemo ustrajati u sljedećim kolima” – istaknuo je trener kadeta Dubrovnika Husnija Habul.

“Odigrali smo najbolje prvo poluvrijeme ove sezone. Što god smo zamislili smo i ostvarili. Često nam se dogodi da kada odigramo dobro prvo poluvrijeme, u drugom padnemo. Neobjašnjivo je zašto smo u trećoj četvrtini prestali trčat, poštovati igrača u boljoj poziciji, a još se na to nadovezala zona Dubrovnika. Imali smo velikih problema s realizacijom i s obranom. Dubrovnik se tada vratio, ali na kraju smo se adaptirali na zonu, pa smo se vratili na 20 razlike i pobijedili” – istaknuo je trener Cedevite Junior Nenad Kukić.