Time-out
Kako je jedan naoko običan paket uspio probuditi lijepa sjećanja Šibenkinih djelatnika

Kako je jedan naoko običan paket uspio probuditi lijepa sjećanja Šibenkinih djelatnika

Autor: GKK Šibenka/Saša Ćirić Photo: GKK Šibenka

Koliko puta je poštar pozvonio? Ne znamo, ali nije ni važno. Ova lijepa priča razgalit će vaša srca jer znamo da volite košarku kao i mi.

Klupska stranica GKK Šibenke jutros je objavila zanimljivu vijest. Nepoznati pošiljatelj poslao je na adresu našeg premijerligaša pošiljku u kojoj se nalazio jedan predmet i popratna cedulja s porukom. Što se našlo u toj kutiji?

Dostavna služba, kao i obično, donijela je u klupske prostorije Šibenke tijekom jutra jedan sasvim običan paket. No, kad su ga otvorili, klupski djelatnici su najprije vidjeli ceduljicu, a ispod toga nešto zamotano u bijeli najlon.


Lopta koja je bila svjedok novog početka legendarnog kluba (Foto: GKK Šibenka)

Na ceduljici je pisalo: “Ovo je lopta sa kojom je odigrana prva domaća utakmica GKK Šibenika u B-1 ligi. Ja sam je igrom slučaja dobio i dobro potrošio nakon toga. Vraćam je klubu nakon 11 godina, izložite je negdi, nek ljudi vide”.


Tri duge godine trajao je povratak Narančastih u najviši rang hrvatskog košarkaškog prvenstva (Foto: GKK Šibenka)

Iskreno zahvaljujemo anonimnom bivšem korisniku lopte. Loptu ćemo, do uređenja klupskih prostorija, izložiti u caffe baru Mozart.

Caffe bar Mozart, nije teško pogoditi, ime je posvetio neponovljivom Draženu (Foto: GKK Šibenka)

Nadamo se da će ovakvih pošiljki biti što više prema svim našim klubovima. Kućne ostave, tavani i podrumi kriju puno lijepih uspomena...