Time-out
Kako je jedan naoko običan paket uspio probuditi lijepa sjećanja Šibenkinih djelatnika

Kako je jedan naoko običan paket uspio probuditi lijepa sjećanja Šibenkinih djelatnika

Koliko puta je poštar pozvonio? Ne znamo, ali nije ni važno. Ova lijepa priča razgalit će vaša srca jer znamo da volite košarku kao i mi.

Klupska stranica GKK Šibenke jutros je objavila zanimljivu vijest. Nepoznati pošiljatelj poslao je na adresu našeg premijerligaša pošiljku u kojoj se nalazio jedan predmet i popratna cedulja s porukom. Što se našlo u toj kutiji?

Dostavna služba, kao i obično, donijela je u klupske prostorije Šibenke tijekom jutra jedan sasvim običan paket. No, kad su ga otvorili, klupski djelatnici su najprije vidjeli ceduljicu, a ispod toga nešto zamotano u bijeli najlon.


Lopta koja je bila svjedok novog početka legendarnog kluba (Foto: GKK Šibenka)

Na ceduljici je pisalo: “Ovo je lopta sa kojom je odigrana prva domaća utakmica GKK Šibenika u B-1 ligi. Ja sam je igrom slučaja dobio i dobro potrošio nakon toga. Vraćam je klubu nakon 11 godina, izložite je negdi, nek ljudi vide”.


Tri duge godine trajao je povratak Narančastih u najviši rang hrvatskog košarkaškog prvenstva (Foto: GKK Šibenka)

Iskreno zahvaljujemo anonimnom bivšem korisniku lopte. Loptu ćemo, do uređenja klupskih prostorija, izložiti u caffe baru Mozart.

Caffe bar Mozart, nije teško pogoditi, ime je posvetio neponovljivom Draženu (Foto: GKK Šibenka)

Nadamo se da će ovakvih pošiljki biti što više prema svim našim klubovima. Kućne ostave, tavani i podrumi kriju puno lijepih uspomena...