Hrvatska
Kapov: Nedostaje nam par igrača, to pokušavamo riješiti

Kapov: Nedostaje nam par igrača, to pokušavamo riješiti

Autor: KK Cedevita

Zabok je protivnik po mjeri...

U nedjelju u 17:30h Cedevita će u petom kolu HT Premijer lige u Domu sportova ugostiti Zabok, a utakmicu će uživo prenositi HTV 2. Cedevita u nacionalnom prvenstvu još ne zna za poraz, dok Zabok ima omjer 2-2.

"Sve je ok, svi su zdravi. Nedostaje nam par igrača i to pokušavamo riješiti. Pripremamo se za Zabok kao i za svaku utakmicu. Kao i u prvih četiri kola, dat ćemo sve od sebe i probat ćemo utakmicu pobijediti", izjavio je trener Cedevite Ivan Kapov, koji je od prošlog kola preuzeo vođenje momčadi Cedevite koja nastupa u nacionalnom prvenstvu.

Kapov se osvrnuo i na momčad Zaboka:  "Radi se o iskusnoj ekipi koja igra dobro i koja je ove godine imala odlične utakmice. Sigurno moramo biti ozbiljni, trebamo igrati na način kako smo dosad igrali, maksimalno ozbiljno, ponizno i boriti se za svaku loptu."

Puno se protiv Zaboka očekuje od Andrije Ćorića: "Mislim da smo u dobrom ritmu nakon četiri pobjede i bez upisanog poraza. Dobro treniramo, uz neke promjene u ekipi. Ipak su neki igrači priključeni prvoj momčadi. Nadam se da će oni biti spremni za utakmicu koja nas očekuje protiv Zaboka i nadamo se pobjedi."

Zabočani nisu bezazlen protivnik.

"Mislim da je protivnik dobar i po mjeri.  To će biti jako dobra utakmica. Oni igraju čvrsto i agresivno. Mislim da mi moramo krenuti fokusirano, agresivno uz dobru obranu i trčati našu tranziciju, koja je za nas već postala karakteristična. Očekujem pobjedu", rekao je na kraju Ćorić.