Hrvatska
Karlo Uljarević iz Cibone u Adria Oil Škrljevo

Karlo Uljarević iz Cibone u Adria Oil Škrljevo

Autor: Teo Cilar

Nakon Tomaža Bolčine na centarskoj poziciji, Adria Oil Škrljevo dobilo veliko pojačanje i na poziciji organizatora igre.

Uzbudljivo je u posljednjim satima prijelaznog roka, a nakon Nika Slavice, još je jedan mladi talentirani igrač postao bivši u Ciboni. Riječ je o Karlu Uljareviću (20) koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Cibonom, a njegov novi klub biti će Adria Oil Škrljevo.

Nakon Johndre Jeffersona, Brandis Ralley-Rossa i Slavice, Cibona je raskinula ugovor i sa talentiranim Uljarevićem koji karijeru nastavlja kod svojeg trenera iz mlade reprezentacije, Damira Rajkovića u Adria Oil Škrljevu. 

Uljarević je protekle četiri godine igrao za Cibonu, a posljednju utakmicu u dresu vukova odigrao je 28. prosinca 2018. na gostovanju kod Igokee u Laktašima. U HT Premijer ligi bio je na prosjeku od 5.5 poena i 4.6 skokova dok je u ABA ligi ubacivao 4 poena uz 2.3 asistencije. Debitirati za svoj novi klub trebao bi 19. siječnja na gostovanju kod bivšeg poslodavca, Cibone!

Uopće nema dileme kako će Adria Oil Škrljevo u nastavku sezone biti puno jače i tvrd orah svima s Bolčinom i Uljarevićem u sastavu.