Hrvatska
Kaštelani pokazali mišiće

Kaštelani pokazali mišiće

Ako boli noga, ne boli ruka!

Neki idu na visinske pripreme, neki u toplice, neki treniraju samo u svojoj dvorani, a košarkaši KK Ribola Kašetla imaju svee na dohvat ruke. Kako teku pripreme za nastup u Premije ligi opisali su na službenom Facebook profilu kluba, jednom od najkvalitetnijh u Hrvatskoj.

- Završio je i treći tjedan priprema naše seniorske momčadi za nastup u Premijer ligi. Još toliko i natjecanje sa najboljim klubovima Hrvatske će započeti, i to u Sinju protiv 'Alkara' koji iz dana u dan slaže sve jaču momčad. Treninzi su sve žešći, a nisu pošteđeni ni oni koji imaju problema sa ozljedama. Ako boli noga, ne boli ruka… Zahvaljujući činjenici da nam je dvorana na par koraka od mora, a ni splitski Marjan nije daleko, rad je prilično raznovrstan, a ozlijeđeni igrači rade 'terapijske' vježbe nakon kojih će, kako i slika pokazuje, biti još jači.

 'Što teže radiš, imaš više sreće', kaže poslovica čiju istinitost želimo provjeriti u praksi. Jer sreće će nam, kao i zdravlja, sigurno trebati, napisali su Kaštelani i pokazali mišiće svima.