Hrvatska
Kaštelani se spremaju za dolazak Cibone, poznate cijene godišnjih ulaznica

Kaštelani se spremaju za dolazak Cibone, poznate cijene godišnjih ulaznica

Autor: Branko Tabak

Sprema se fešta!

Još je ostalo desetak  dana do prve domaće utakmice KK Ribola Kaštela u novoj sezoni. U nedjelju 29. listopada Kaštelani od 17.30 sati dočekuju Cibonu. 

- Za sve one koji žele pogledati sve naše utakmice HT Premijer lige, omogućili smo kupovinu godišnje ulaznice (iskaznice), a cijena im je 150 kn. Ona vrijedi i za eventualne susrete u Kupu Krešimira Ćosića na 'Sokolani'. Zainteresirani se radi predbilježbe i dodatnih informacija mogu javiti na broj 098 163 6093, a predbilježiti se mogu i u dvorani na 'Sokolani' svakog radnog dana između 17,30 i 19,30 sati ili u dvorani OŠ u Kaštel Sućurcu ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20,30 do 21,30 sati. Inače, pojedinačna cijena ulaznica biti će, bez obzira na protivnika, ukupno 20 kn. Ovo 'ukupno' znači da je u cijenu uključena i obavezna naknada od 5 kn za prodajna mjesta, poručili su iz kluba. 

Karte se mogu kupiti na više prodajnih mjesta. U Kaštelima su to: TISAK MEDIA ZRAČNA LUKA SPLIT, 'UNI RENT ZRAČNA LUKA SPLIT, UNI RENT KAŠTEL STARI i FOTO IRIS KAŠTEL SUĆURAC, dok sva ostala prodajna mjesta možete pronaći ovdje: http://adriaticket.com/locations. Karte možete kupiti i putem interneta, već od danas za susret 'RIBOLA KAŠTELA' – 'CIBONA' ovdje.