Hrvatska
Regija
Kedžo uoči Vršca i starta 17. sezone u karijeri: Osjećam se odlično, jedva čekam da počne

Kedžo uoči Vršca i starta 17. sezone u karijeri: Osjećam se odlično, jedva čekam da počne

Autor: KK Split

Pomlađeni Split u četvrtak na Gripama dočekuje Vršac.

Nakon dugih priprema kreće službena sezona, Split će na Gripama u četvrtak u 19.30 sati, u sklopu 1. kola Druge ABA lige, ugostiti Vršac.

– Zadovoljan sam kako smo složili ekipu, napravili smo miks od 15 igrača, dosta mladih, domaćih uz pojačanja sa strane. Prosjek nam je dosta mlad, 22.5 godine. Pomlađuju nas mladi igrači koje ćemo pokušati uklopiti. Ako dobro pratim i gledam mislim da Split nikad nije pobijedio Vršca, nastojat ćemo biti bolji u odnosu na prošlu sezonu. Nemamo pritiska, osim onog što ga sami sebi nametnemo. Druga ABA liga dosta je jača nego prošle sezone, nema više Bosne i Ohrida, ali tu su Helios, Sutjeska, MZT, Primorska je jača nego lani… Usudio bih se pozvati gledatelje da nas podrže, siguran sam da ljudi neće otići razočarani ,ako momci pruže ono što su pružali na pripremama – rekao je Splitov trener Vladimir Anzulović.

Kapetan Mateo Kedžo također je najavio sezonu.

– S obzirom na odrađeno u pripremnom periodu i količinu rada i truda imamo pravo na veća očekivanja nego lani. Nećemo razmišljati o rezultatima, idemo iz utakmice u utakmicu. Sutra protiv Vršca moramo preuzeti ulogu favorita. Dosta se promijenila momčad, selekcija je napravljena tako da su u momčadi igrači dobrog karaktera. Zadovoljan sam kako to izgleda, momčad je sigurno veliki razlog za optimizam. Što se mene osobno tiče osjećam se fenomenalno, ovo mi je sedamnaesta seniorska sezona, jedva čekam da počne – kazao je Kedžo.