Hrvatska
KK Dinamo Zagreb predstavlja novo pojačanje u vodstvu kluba

KK Dinamo Zagreb predstavlja novo pojačanje u vodstvu kluba

Autor: KK Dinamo

Ivana Čehulić nova je članica upravnog odbora.

Prvu sezonu pod novim imenom Košarkaški klub Dinamo Zagreb završio je igrajući finale prve lige te je nedostajalo samo malo sportske sreće i iskustva za osvajanje lige i ulazak u najveći rang natjecanja, što je svakako jedan od ciljeva za sljedeću sezonu. Iznimno su ponosni i na sve svoje omladinske kategorije gdje su, unatoč otežanim uvjetima treniranja zbog pandemije i dalje nastavili ostvarivati dobre rezultate. Međutim, svjesni kako se do najboljih sportskih rezultata ne dolazi samo na terenu, već i stručnim i promišljenim upravljanjem kluba,  vodstvo ovog zagrebačkog prvoligaša s ponosom je objavilo kako je Ivana Čehulić nova članica Upravnog odbora.

Ivana Čehulić članica je Uprave Nexe grupe za financije, a od sada će svojim stručnim znanjem i kompetencijama pridonijeti i daljnjem razvoju Košarkaškog kluba Dinamo Zagreb.
– Iznimna mi je čast da mogu predstaviti novu članicu našeg Upravnog odbora. Gospođa Ivana Čehulić u poslovnim i financijskim krugovima dobro je poznato ime. Njezin izniman životopis, poslovni uspjesi i znanje sigurno će dati značajan doprinos u daljnjem razvoju našeg kluba jer osim sportskih uspjeha svih naših momčadi, dugoročni razvoj kluba nezamisliv je bez kvalitetnog upravljačkog kadra. Vrlo brzo smo se zajednički usuglasili s vizijom razvoja Košarkaškog kluba Dinamo Zagreb i siguran sam da će se ovo poslovno „osvježenje“ koje smo dobili pozitivno odraziti i na buduće rezultate. – rekao je gospodin Marijan Pojatina, predsjednik KK Dinamo Zagreb.

– Želim se zahvaliti svim članovima Upravnog odbora Kluba što su mi pružili ovu priliku i smatraju da mogu doprinijeti radu KK Dinamo Zagreb kojeg sam prepoznala kao izvrstan i nadasve pozitivan primjer rada i upravljanja u sportu. Momčadi i treneri su spremni i na najveće izazove, a na nama, kao poslovnom vodstvu Kluba, je da im osiguramo nesmetane uvjete za to. Iznimno se veselim ovom novom izazovu i sigurna sam u zajednički uspjeh na kojeg neće biti ponosni samo građani Zagreba, nego i svi zaljubljenici u košarku. – izjavila je gospođa Ivana Čehulić prilikom stupanja na novu dužnost.
S novim vodstvom, Košarkaški klub Dinamo Zagreb spremno i nestrpljivo dočekuje novu sezonu, a posebice se vesele mogućnosti povratka na „staro normalno“ i igranja utakmica pred svojim vjernim navijačima.