Hrvatska
KK Dubrava donira po 1000 eura svakoj školi  u sklopu projekta Hakl u Dubravi: Ekipu skupi i na Haklu nastupi!

KK Dubrava donira po 1000 eura svakoj školi u sklopu projekta Hakl u Dubravi: Ekipu skupi i na Haklu nastupi!

Autor: KK Dubrava Photo: Marin Sušić

Plus bogate nagrade sponzora Supernova i Sport Vision.

U subotu i nedjelju  22. i 23. travnja dani su koji će donijeti prve utakmice u sklopu projekta Hakl u Dubravi u organizaciji i provedbi KK Dubrava, dok će se finalni dio natjecanja održati 17. i 18. lipnja.

Riječ je o projektu humanitarnog i poticajnog karaktera čiji je cilj promicanja sporta, sportskih vrijednosti i zdravstvene kulture djece i mladih. Osnovna misija projekta je okupiti što više djece i mladih na vanjskim školskim igralištima.

Za svih 12 osnovnih škola s područja Dubrave i Sesveta koje sudjeluju u projektu osigurani je namjenska donacija u iznosu tisuću eura (1000 €) tijekom školske godine 2023/2024. Klub i škole potpisat će Ugovor o donaciji tijekom projekta.

Košarkaški klub Dubrava poziva djevojčice i dječake od 4. do 6. razreda te 7. i 8. razred na hakl 3:3 na igralištu škole koju pohađaju nakon uskrsnih praznika. Prijavite se možete putem web obrasca ili popunjenog letka kojeg je potrebno dostavite u tajništvo škole.

 Školski zadatak svake prijavljene ekipe je odrediti ime ekipe i okupiti što veći broj navijača. Za najkreativnije ime ekipe i najbrojnije navijače osigurane su posebne nagrade lpke osiguravaju sponzori projekta Supernova i Sport Vision. 

Škole koje sudjeluju u projektu:

OŠ Mato Lovrak

OŠ Žuti Brijeg

OŠ Brestje

OŠ Granešina

OŠ Antun Mihanović

OŠ Antun Branko Šimić

OŠ Marija Jurić Zagorka

OŠ Dr. Ante Starčević

OŠ Vjenceslav Novak

OŠ Čućerje

OŠ Retkove

OŠ Ivan Mažuranić