Hrvatska
KK Glina dobila krov nad glavom

KK Glina dobila krov nad glavom

Nova sportska dvorana.

Košarkaši Gline, članovi Treće lige Centar nedjeljni susret posljednjeg 9.kola prvog dijela sezone protiv Ksavera dočekat će kao domaćini u novoj sportskoj dvorani. Tajnik kluba i seniorski igrač Andrej Klobučar kazao nam je nekoliko riječi.

 ” Dvorana se gradila sedam godina i napokon imamo svoj dom u kojem možemo puno kvalitetnije raditi i organizirati klub, a ono što je najvažnije da možemo okupiti veći broj djece nego što danas imamo u klubu. Sve utakmice u dosadašnjem dijelu sezone smo igrali kao gosti i ovim putem zahvaljujemo se povjereniku natjecanja Darku Kotaraninu i klubovima koji su nam izašli u susret. Nismo uspijeli dobili ni jednu utakmicu, a realno možda smo mogli jednu ili dvije. Imamo dogovorena dva pojačanja za drugi dio sezone kada vjerujem da možemo dobiti tri ili četiri utakmice ” istaknuo je Klobučar.

 
Predsjednik kluba Dario Žinić i trener seniorske momčadi Marka Samardžija nastoje da Glina u nastavku sezone pokaže svoje bolje lice na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke koji daju podršku klubu koji ima poseban značaj na karti Hrvatske.

Tagovi kk glina