Hrvatska
KK Sonik Puntamika: Vladoviću Škola košarke, Borčiću kadeti

KK Sonik Puntamika: Vladoviću Škola košarke, Borčiću kadeti

Jurlina će voditi juniore, Perić pretkadete.

Nakon što su seniori Sonik Puntamike prije dva tjedna pod vodstvom Roka Jurline, Jakova Vladovića i Jure Šanga krenuli s pripremama za novu sezonu HT Premijer lige, u ponedjeljak će njihovim stopama krenuti i „Mali zeleni“. U klubu ulažu veliki trud u kvalitetan rad u omladinskim selekcijama, što se dobro vidi po izboru imena koji će voditi mlade Puntamičane u novoj sezoni. 

Roko Jurlina

Pomoćni trener seniorske momčadi i prošlosezonski trener brončanih kadeta Roko Jurlina će uz pomaganje „capu“ zelene klupe Stipi Kulišu nastaviti voditi talentiranu generaciju momčadi iz Jazina i juniorima, dok će Pero Perić trenirati pretkadete. 

Pero Perić 

Novo ime u omladinskom pogonu Sonik Puntamike je iskusni stručnjak s bogatim trenerskim iskustvom Jakov Borčić koji će od ove sezone voditi kadetsku selekciju.

– U klub sam došao nakon razgovora s predsjednikom Jošićem te smo vrlo brzo dogovorili suradnju na obostrano zadovoljstvo. Treninzi nam počinju u ponedjeljak i pred nama je razdoblje selekcije igračkog kadra i odabir mladića koji će nastupati u kadetima nadolazeće sezone. Nakon toga ćemo krenuti radom, pri čemu ćemo naglasak staviti na individualni napredak mladića i razvijanje njihovih košarkaških sposobnosti – kazao je Jakov Borčić.

Proslavljeni zadarski košarkaš Jakov Vladović preuzima vođenje Škole košarke KK Sonik Puntamika te će na najmlađe košarkaše prenositi dio svog bogatog igračkog iskustva i neupitnog znanja, što bi u narednim godinama trebalo dovesti do još većih uspjeha u omladinskom pogonu.

Jakov Vladović 

Pretkadeti, kadeti i juniori s treninzima počinju u ponedjeljak, 23. kolovoza, dok će program Škole košarke započeti paralelno s početkom nove školske godine koja kreće 6. rujna.

Omladinski pogon:

Trener juniora – Roko Jurlina

Trener kadeta – Jakov Borčić

Trener pretkadeta – Pero Perić

Voditelj škole košarke – Jakov Vladović