Hrvatska
Regija
KK Split: Čačak, Osijek, Vukovar...

KK Split: Čačak, Osijek, Vukovar...

Na put, na put...

Najprije u Čačak, pa u Osijek, pred Splitom su dva gostovanja... U četvrtak u 18 sati "Žuti" gostuju kod Borca u 18. kolu Druge ABA lige. 

- Borac je već osigurao završnicu. To je momčad, koja postiže najviše poena u ligi, agresivni su, imaju najmanje izgubljenih lopti. Idemo odigrati dobru utakmicu, moramo pružiti našu najbolju utakmicu kako bismo se nosili s njima. Mi smo se u posljednjih mjesec dana stabilizirali, uigrali smo se - rekao je Splitov trener Ivica Skelin. Odmah nakon utakmice "Žuti" putuju u Vukovar, u subotu (17 sati) čeka ih utakmica 18. kola HT Premijer lige protiv Vrijednosnica Osijek.

 - Osijek nema visokih igrača, igra dosta brzo. Igra im dosta ovisi o bekovima Bašiću i Jordanu, koji su u stanju, ako ih se pusti, napraviti dosta problema svakome - kaže Skelin. Momčad će biti smještena u Vukovaru, u petak u 12 sati ići će u posjet Ovčari. 

Istog dana Gripe će otvoriti svoja vrata, Split i ove godine sudjeluje u Noći muzeja. U suradnji s Muzejom Grada Splita izložba povodom 30 godina od osvajanja titule prvaka Europe postavljena je u klupskim prostorijama, na razgovoru sa znatiželjnicima bit će legende "Žutih" Rato Tvrdić, Damir Šolman, Željko Jerkov te direktor Edo Blažević, revijalnu utakmicu odigrat će generacija igrača rođenih 2007/08... 

Bit će zanimljivo na Gripama.