Hrvatska
KK Vrijednosnice Osijek u narednoj sezoni igraju tri natjecanja

KK Vrijednosnice Osijek u narednoj sezoni igraju tri natjecanja

Autor: basketball.hr/KK Vrijednosnice Osijek Photo: kkvrijednosniceosijek.hr

Osječani su zadovoljni prošlom sezonom.

Uprava KK Vrijednosnice Osijek na jučerašnjoj je sjednici ocijenila proteklu sezonu, donijela ciljeve i budžet za predstojeću sezonu, te je osnažila svoje redove gospodinom Ivanom Mustapićem.

Ivan Mustapić uspješan je poslovni čovjek, proslavljeni hrvatski atletski Olimpijac, koji se i danas rekreativno bavi s nekoliko sportova, te je tako i svoje sinove Marka, Jakova i Niku zarazio sportom. Predsjednik kluba, gospodin Alexander Hrkač zahvalio se gospodinu Mustapiću na dosadašnjoj pomoći klubu, te mu poželio dobrodošlicu u klupsku Upravu izjavom:

- Obzirom na bogato životno, poslovno i sportsko iskustvo očekujemo da će Ivan Mustapić pomoći u kreiranju sportske i razvojne politike kluba, te u marketingu i logistici.

Prošla sezona ocjenjena je vrlo uspješnom. Seniori su pod vodstvom trenera Vladimira Krstića zauzeli 7. mjesto u prvenstvu Hrvatske, a mnogi naši mladi igrači su pokazali znatan napredak, te se od njih očekuje još veći doprinos u sezoni pred nama. Posebno je pohvaljen napredak u radu s mlađim dobnim kategorijama, gdje su uz sve veću brojnost djece (oko 200 članova u Osijeku, Dardi i Bilju) naši treneri počeli donositi i sve više odličnih rezultata s državnih poluzavršnica i završnica (juniori 1998. godišta su sedmi u PH, početnici 2006. godišta peti, a početnici 2005. godišta su viceprvaci države).

Ciljevi kluba su da, sukladno našem budžetu i rosteru, pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Premijer ligi, Kupu „Krešimir Ćosić“, te Alpe Adria Cup-u. Želimo nastaviti biti razvojni klub za sve mlade potentne igrače, kojima KK Vrijednosnice Osijek trebaju biti odskočna daska za razne europske klubove i lige, te da uvjete za rad svim našim kategorijama podignemo na još viši nivo.

Budžet kluba će ostati na prošlogodišnjem nivou, zaključila je jednoglasno klupska Uprava, te se zahvalila sponzorima na pomoći, a posebno tvrtki Vrijednosnice Osijek i Gradu Osijeku.