Hrvatska
Regija
KK Zadar navijačima dao rani poklon za Božić

KK Zadar navijačima dao rani poklon za Božić

Autor: Paulo Sarić

Kupite ulaznicu doslovno u pola cijene!

Danas je iz zadarskog abaligaša stigla vijest o promotivnoj akciji za kupnju sezonskih karata. Od srijede 12. prosinca svi navijači KK Zadar, ali i svi zaljubljenici u košarku, mogu kupiti sezonske ulaznice u pola cijene.

- Ovo predblagdansko ozračje vidimo kao pravi trenutak za ovu akciju. Željeli smo na ovaj način dodatno motivirati naše vjerne navijače koji možda nisu na vrijeme kupili sezonsku ulaznicu. To je, vjerujem, pravi božićni poklon za svakog navijača Zadra. Nadamo se da će ova akcija imati pozitivan odjek i da će naša momčad u nastavku sezone imati još veću podršku s tribina – izjavio je čelni čovjek zadarskog kluba Željko Žilavec.

Zadrani su do sada odigrali osam domaćih utakmica, po četiri u regionalnoj ligi i domaćem prvenstvu od ukupno 22 susreta koja ove sezone sigurno igraju pred svojim navijačima, odnosno 36,3 posto zagarantiranih domaćih utakmica. Dodamo li tome da je prilično izvjesno da će momci Ante Nazora izboriti plasman u doigravanje i tamo odigrati pokoju utakmicu jasno je da je ponuda financijski isplativa.

Računamo li da je prosječna cijena pojedinačne ulaznice u godišnjem paketu na početku sezone iznosila 18,18 HRK, a da je sada cijena te iste karte 14,29 HRK jasno je da je klub svojim navijačima osigurao dodatni popust od 21,43 posto.

Gledamo li cijenu pojedinačne ulaznice ona je u ponuđenom paketu 52,37 posto povoljnija nego na blagajni.

Previše matematike? Zaključak: isplati se.

Radno vrijeme blagajni:
 Srijeda (dvokratno): 10 – 12 i 15 – 17 sati
 Četvrtak (dvokratno): 10 – 12 i 15 – 17 sati
 Petak: na dan utakmice s Igokeom blagajne će raditi od 10 sati sve do kraja treće četvrtine.

Cijena polusezonskih ulaznica:
 Gornja tribina: 200 kuna
 Press tribina, prsten i teleskop: 250 kuna.