Hrvatska
KK Zadar: Novi dresovi, Marčinković ne igra, vulgarni transparenti protiv njega

KK Zadar: Novi dresovi, Marčinković ne igra, vulgarni transparenti protiv njega

Autor: 057info Photo: KK Zadar

U gradu košarke nikada nije dosadno.


Pred večerašnju utakmicu s Partizanom KK Zadar predstavio je novu garnituru dresova, koja za razliku od dosadašnjih ima tanke uzdužne pruge u suprotnoj boji (bijeli s plavima ili plavi s bijelima). Proizvođač opreme i dalje je Macron, a ostali su i prepoznatljivi sponzori od prošle sezone. Za sada se ne mogu kupovati u webshopu, no i to se najavljuje u skoroj budućnosti.


Hoće li se i koliko prodavati dres s brojem 3 teško je u ovom trenutku reći, no poznato je da njegov vlasnik večeras u njemu neće istrčati na parket. Pavle Marčinković, naime, ostat će izvan momčadi po odluci trenera Ivana Perinčića. Razlog je manja ozljeda koju Marčinković vuče s treninga još dok je bio u Sonik Puntamici. 

Portal 057 info uz vijest o neprimjerenim transparentima kojima je Marčinković dočekan od dijela navijača podsjeća što to pojedinci zamjeraju hrvatskom reprezentativcu.   

Foto: 057info

Dio javnosti na to njegov dolazak ne gleda blagonaklono, ponajprije zbog proslave s kidanjem mrežice s koša kada je u dresu Cibone 2013. godine osvojio naslov prvaka u finalu protiv Zadra, a potom i sukobom s tadašnjim igračem Zadra Prestonom Knowlesom 2018. godine, koji je okončan Amerikančevom diskvalifikacijom i odlaskom iz momčadi, navodi 057info i nastavlja:

Perinčić se odlučio za njegovo dovođenje, a kako su protiv toga uglavnom najbučniji navijači, teško je vjerovati da će njegov prvi nastup proći bez negodovanja, kakvo se za sada iskazuje transparentima s porukama po gradu.

U ovakvoj utakmici kao što je večerašnja protiv Cibone, nakon dva početna poraza u ABA ligi, Perinčiću, momčadi, a i Marčinkoviću to najmanje treba.