Time-out
KK Zadar potpisao povelju o suradnji s Udrugom veterana Vojne policije

KK Zadar potpisao povelju o suradnji s Udrugom veterana Vojne policije

Autor: Branko Tabak

Što god treba, u prvom redu osiguranje.

Zanimljiva suradnja dogovorena je i potpisom potvrđena između Udruge veterana Vojne policije sudionika Domovinskog rata Zadarske županije i KK Zadar.

Ususret utakmice ABA lige između Zadra i Budućnosti predsjednik udruge Josip Adžić i direktor kluba Željko Žilavec pred novinarima su potpisali povelju o suradnji.

- Kao dragovoljcu Domovinskog rata iznimno mi je drago da je došlo do ove suradnje. Naš je osnovni cilj uključiti u društvo, socijalizirati što veći broj branitelja, kazao je Žilavec. Adžić je naglasio kako je velik broj članova udruge prisutan na svim utakmicama Zadra.

- Dio smo Tornada, a ovom suradnjom stavljamo se klubu na raspolaganje sa svim mogućim resursima i područjima gdje možemo pomoći. Na njima je da vidi što i kako. Konkretno, najviše iskustva imamo u poslovima osiguranja, ali tu smo za sve ostale oblike suradnje, naglasio je Adžić.

Veterani Vojne policije su darivali klub kalendarom za 2018. godinu, a trenera Aramisa Naglića majicom.

- U Podgorici je bilo -2, neka u petak bude +4 i bit ćemo zadovoljni, rekao je Adžić tom prilikom Nagliću.

Veterani će sutra, baš kao i djeca škole košarke Dubrovnik, biti gosti KK Zadar na tribinama Višnjika. Utakmica se igra s početkom u 18 sati.