Hrvatska
Klub mladih: Dubrava slavi rođendan i igra važnu utakmicu u borbi za doigravanje

Klub mladih: Dubrava slavi rođendan i igra važnu utakmicu u borbi za doigravanje

Autor: BB.hr Photo: Marin Sušić

U ponedjeljak se u Dubravi sprema fešta

U 32. kolu FAVBET Premijer lige KK Dubrava u svojoj dvorani dočekuje KK Cedevita Junior.  Tom prigodom Dubravaši će proslaviti 48 rođendan kluba.

Prilika je to svim naraštajima igrača koji su poniknuli u klubu, ali i trenera i ljudi koji su utkali sebe u projekt koji je odolio svim izazovima i danas čini dio hrvatske klupske košarkaške elite, da se nađu na jednom mjestu i zajedno s navijačima podrže aktualnu momčad u važnoj utakmici u borbi za doigravanje.

Susret je na rasporedu u ponedjeljak 22. travnja s početkom u 20:30 sati u SD Dubrava i igra se točno 48 godina nakon osnutka.

Na poluvremenu utakmice odigrat će se nagradna igra 'Šut s centra' u kojoj sponzor Croatia osiguranje osigurava 1000 eura za gledateljicu ii gledatelja koji zabiju koš s centra igrališta.

O počecima organiziranog igranja košarke u Dubravi na klupskim stranicama je zapisano:

'Bio je to travanjski dan 1976. godine kada je mlada ekipa odlučila osnovati Košarkaški klub Dubrava. Vođeni mišlju i idejom organiziranja mladih i djece, Srećko Medvedec, Zvonko Novosel, Željko Klima, Branko Jurkovac, Mile Baterelo, Mladen Validžić, Damir Beneta, su odlučili uložiti sve napore kako bi postali upravo to – klub mladih.'

Mladi igrači i danas u okosnica momčadi trenera Marijana Bagarića i najveće bogatstvo KK Dubrava. Podrška s tribina na veliki dan bila bi im najveći poklon i poticaj.

Standings provided by Sofascore