Hrvatska
Klupu Dinama preuzeo Štirajn, stigao i Škara, Zagreb doveo trenera Radoša te Radmana i iskusnog Štembergera

Klupu Dinama preuzeo Štirajn, stigao i Škara, Zagreb doveo trenera Radoša te Radmana i iskusnog Štembergera

Prva muška liga

Mario Štirjan novi je trener Dinama, nakon što je prethodno obnašao funkciju pomoćnog trenera. Mario je „starosjeditelj“ kluba, koji će nakon 10 provedenih godina u klubu, preuzeti funkciju glavnog trenera. U prvom razgovoru za klupsku stranicu kao trener Dinama, osvrnuo se na svoj dosadašnji put u našem klubu.

„Klubu sam se priključio s 18 godina, odnosno od prelaska u seniore, te je ove godine deseta godina kako sam član kluba. Vrlo brzo nakon dolaska, uz igranje za seniore, počeo sam raditi kao trener u klubu. Kroz taj period prošao sam sve selekcije, a posljednje 4 sezone, otkako sam prestao s aktivnim igranjem, vodio sam juniore i bio pomoćni trener seniorima. Stekao sam određeno iskustvo u radu sa seniorima kao pomoćni trener i smatram da mi je to uvelike pomoglo da budem spreman za novu funkciju.“

Novi član Plavih je i Josip Škara (27), dosadašnji organizator igre Samobora koji je u Zagrebu nosio dres Dubrave i Hermes Analitice. Dolaskom Škare svoje mjesto pod suncem u Dinamu nije našao Ivan Radman koji će nastavak sezone provesti u Zagrebu koji je jučer potpisao i iskusnog Sinišu Štembergera i čiji je klupu preuzeo donedavni trener Gorice Bože Radoš.