Hrvatska
Koji Zabok ide na Šibenku, onaj koji je nadigrao Split ili onaj kojeg je Šarin sredio?

Koji Zabok ide na Šibenku, onaj koji je nadigrao Split ili onaj kojeg je Šarin sredio?

Prijenos na Areni.

Šibenka će u petak ponovno odmjeriti snage sa Zabokom. U prvom, prvenstvenom dvoboju narančasti su slavili u Čistoj Velikoj, žuto-plavi su uzvratili u Kupu na domaćem terenu, a na Baldekinu se nadaju kako bi treći dvoboj opet mogao otići na njihovu stranu i tako povezati još jednu pobjedu nakon domaćeg slavlja protiv Osijeka, piše Šibenski portal.

– Uvijek je lakše nakon pobjede, bit ćemo relaksiraniji, opušteniji i sigurno ćemo tražiti našu priliku u Zaboku, pokušati iskoristiti njihove nedostatke ukoliko ih bude. Tjedan smo odradili kvalitetno, nije bilo nekih težih ozljeda, tako da ekipa spremna dočekuje sutrašnji susret – kazao je Dženan Rahimić.

Trener Šibenke skrenuo je pozornost na dva lica Zabočana.

– U tri dana odigrali su dvije totalno različite utakmice, fenomenalnu protiv Splita u prvenstvu i sinoć loše protiv Furnira u Kupu. Znamo njihovu kvalitetu, imaju sedam, osam iskusnih igrača, njihova vanjska linija pojačana s Workuom sada izgleda sasvim pristojno, i tu ćemo morati pripaziti. Što se tuče unutarnje linije, odlaskom Primorca možda je malo slabija, ali tu su i dalje Maričević, Jambrović i Črnjević. Čeka nas, dakle, težak posao – zaključio je Rahimić.

Podsjećamo, Šibenka je nakon 17 odigranih utakmica na omjeru 8-9 i sigurno korača prema doigravanju, u kojem će gotovo sigurno biti i Zabok, koji je nakon 20 odigranih utakmica na polovičnom učinku. Dvoboj u Zaboku igra se u petak, s početkom u 18 sati, uz izravan prijenos na Arenasportu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore