Hrvatska
Košarka se vratila u Trogir

Košarka se vratila u Trogir

Autor: Josipa Vukić Photo: KK Trogir

Nova uprava

Još u prošlosti Košarkaški klub Trogir bio je na visokoj razini. Seniori su konkurirali velikim klubovima, igrali visoke lige, a tribine Sportske dvorane Vinko Kandija bile su ispunjene ljubiteljima tog sporta. Zatim je košarka nestala, a klub se godinama nalazio u financijskim problemima. Djeca više nisu bila zainteresirana, okretala su se nogometu, rukometu i drugim sportovima. Došlo je do stagnacije.

Željna promjene i napretka košarke kao sporta i samog kluba, prošli tjedan skupština Košarkaškog kluba Trogir izglasala je novu upravu. Nova uprava, novi treneri i novi duh za kojim je klub godinama vapio. Novu upravu čini pet članova željnih promjene, oživljavanja košarke, razvoja djece i poticanja na bavljenje sportom.

''Uz naše odlične trenere vjerujemo da možemo bolje. Vjerujemo da će djeca s veseljem dolaziti na treninge i pričati prijateljima kako im je dobro. Nadamo se da im nećemo usaditi samo košarkaško znanje, već i ono životno, ključno kako bi u budućnosti izrasli u predivne ljude koji će biti na ponos grada Trogira. Ono na čemu ćemo raditi kao ekipa je povratak djece na košarkaške terene uz pregršt zabave, prijateljstava, utakmica, turnira i druženja. Uz asistenciju fizioterapeuta možete biti sigurni da će vaše dijete imati pravilan rast i razvoj. Imat će priliku upoznati profesionalne košarkaše koji će ih posjećivati na treninzima, udijeliti pokoji savjet, a slika za kraj druženja, kao uspomena na taj dan, krasit će zidove njihovih soba. Stoga Vas pozivamo da nas zapratite, da nam se pridružite i dovedete vaše dijete na trening i pomognete nam donijeti živosti u našu košarku. ''- poručuju iz kluba.

Sve dodatne informacije za upis svoga djeteta možete dobiti preko društvenih mreža.