Hrvatska
Košarkaška poslastica u Dubravi - dolazi Cibona

Košarkaška poslastica u Dubravi - dolazi Cibona

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Furnir Dubrava

Nedjelja 20 sati

U 10.kolu HT Premijer lige Furnir u nedjelju od 20 sati u sportskoj dvorani Dubrava dočekuje aktualnog prvaka Cibonu u još jednom zagrebačkom dvoboju. Lavovi su u prethodna tri susreta sa zagrebačkim klubovima upisali dvije pobjede (Cedevita Junior, Bosco) i jedan poraz (Dinamo), a Cibona je zasigurno najteži suparnik 

”Cibona je uvijek mamac za gledatelje, a tako i za igrače koji sigurno imaju jedan ekstra motiv da daju i više od onoga što objektivno mogu. Pokušat ćemo napraviti sve da budemo dostojan suparnik i ako se ukaže prilika moramo je iskoristiti”..kaže trener Jeronimo Šarin koji činjenicu da Cibona ima utakmicu dan ranije u ABA ligi ne uzima kao prednost za svoju momčad ”Nalazimo se i mi u ritmu od dvije utakmice tjedno, a ponudili smo Ciboni da biraju kada žele odigrati ovu utakmicu, ali jednostavno nije bilo drugog termina jer i oni i mi već u srijedu igramo utakmicu Kupa Krešimira Ćosića. Cibona ima veliku kvalitetu i sigurno da ta činjenica da igraju dvije utakmice u 27 sati neće biti presudna, jer znamo kada utakmica krene onda umor nestaje”.

Svi dolazak Cibone u Dubravi izaziva poseban interes kod ljubitelja košarke pa će zasigurno sportska dvorana u Dubravi i ovoga puta biti ispunjena ”Svjesni smo kvalitete prvaka Hrvatske, ali vjerujemo da možemo pronaći svoju šansu protiv Cibone iz činjenice da dan ranije imaju utakmicu ABA lige. Naša publika koja će ispuniti dvoranu će nam dati vjetar u leđa da pokušamo napraviti iznenađenje”..kaže kapetan Furnira Mateo Vidović.