Time-out
Košarkaške zvijezde uživale na gala večeri ZDBT-a

Košarkaške zvijezde uživale na gala večeri ZDBT-a

Rijetki trenuci predaha u četiri dana koliko traje turnir, ove su godine bili u motivu Dalmacije.

Gala večer Zadar Basketball Tournamenta uvijek je posebno emotivna za sve sportske zvijezde i uzvanike najjačeg košarkaškog turnira u Europi. Rijetki trenuci predaha u četiri dana koliko traje turnir, ove su godine bili u motivu Dalmacije. Gosti iz cijelog svijeta, njih stotine, imali su prilike uživati u glazbi Petra Graše koji je na gala večeri izveo poseban repertoar.

Među uvaženim gostima u tematskoj su večeri u društvu sportskih zvijezda uživali suprug Predsjednice RH Jakov Kitarović, kojeg je i ove godine s novitetima turnira upoznala organizatorica Zdenka Zrilić kao i posebnog savjetnika Predsjednice RH za zdravlje i sport doc.dr.sc. Tomislava Madžara. Tursku je momčad pozdravio njegova ekselencija, veleposlanik Republike Turske Mustafa Babur Hizlan koji je uživao u društvu supruge. Predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković te njegov srpski kolega Dejan Tomašević razmijenili su mišljenja s izbornikom hrvatske reprezentacije Draženom Anzulovićem.

Višeosjetilno putovanje Dalmacijom uzvanici su iskusili i u gastro bajci koju je pripremilo osoblje Falkensteiner Hotela&Spa Iadera. Gosti su plesali i uživali u jednoj od posljednjih ljetnih večeri ove godine. Petar Grašo opustio se nakon nastupa u društvu glazbenika Ivana Huljića te sestre Buge, koja na turniru prati supruga Leona Radoševića, igrača Bayern Munchena. Sa sportskim zvijezdama poput hrvatskog košarkaša Luke Žorića anegdote su prepričali i TV komentatori Slavko Cvitković i Željko Vela. Oduševljeni atmosferom i gastro delicijama bili su i treneri te igrači Fenerbahcea predvođeni legendarnim trenerom Željkom Obradovićem, Maccabi Tel Aviva s hrvatskim trenerom Nevenom Spahijom kao i oni iz Bayern Munchena. Večer će posebno ostati u dugom sjećanju debitantima na turniru Olimpiji Milano te kineskim prvacima Liaoningu.