Hrvatska
Krasić poziva na oprez

Krasić poziva na oprez

Cilj je zadržati stopostotan učinak.

Nakon uvjerljivog poraza od beogradskog Partizana košarkaši Cibone u četvrtom kolu HT Premijer lige gostuju kod momčadi Ribola Kaštela. Igrače Slobodana Subotića u nedjelju očekuje osjetno lakši posao nego u petak. Makar na papiru. Kaštela je uz Jazine jedina momčad koja nije upisala pobjedu u dosadašnjem tijeku prvenstva, no pomoćni trener Bariša Krasić najavljuje kako opuštanja u momčadi nema te da Vukovi idu na put maksimalno fokusirani.

- Kaštela je momčad koja može biti jako neugodna na domaćem terenu. Igraju prvu utakmicu doma pa će sigurno biti puna dvorana. Imaju par dobrih pojedinaca, Amerikanca na poziciji playmakera kao i Došena i Đuguma - izjavio je Krasić.

Cibona je uvjerljivo otvorila Premijer ligu. Prvo su u Jazinama svladali istoimenog protivnika, da bi potom u svojoj dvorani bili bolji od Splita. U oba su susreta odmarali glavne vedete, a takav se pristup očekuje i u Dalmaciji.

- Mi moramo gledati sebe i maksimalno ozbiljno ući u ovu utakmicu te odigrati profesionalno. Moramo biti dobri u obrani i u tranziciji. Očekujem da ćemo se vratiti kući s dva boda - zaključio je pomoćni trener Cibone.

Utakmica se igra u nedjelju 29. listopada u 17.30 sati u Sportskoj dvorani Sokolana u Kaštel Sućurcu.