Hrvatska
Krenula prodaja ulaznica za međunarodni turnir u Opatiji, Petrović i Miličić testiraju Hrvate

Krenula prodaja ulaznica za međunarodni turnir u Opatiji, Petrović i Miličić testiraju Hrvate

Autor: HKS - Hrvatski košarkaški savez Photo: Marin Sušić/HKS

Borba za Olimpijske igre kreće u Opatiji – Hrvatska s Brazilom i Poljskom!

U sklopu priprema za Olimpijski kvalifikacijski turnir koji Hrvatska igra u Grčkoj početkom srpnja, Hrvatski košarkaški savez od 23. do 26. lipnja organizira međunarodni turnir u Opatiji.

U goste nam dolaze reprezentacije Brazila i Poljske, obje odavno poznati i vrijedni protivnici. S Brazilom se Hrvatska posljednji put susrela baš na Olimpijskom kvalifikacijskom turniru, onom domaćem u Splitu 2021. godine, a s Poljskom 2022. godine u pretkvalifikacijama za EuroBasket 2025. Zanimljivo, obje gostujuće reprezentacije imaju hrvatske trenere: Brazil ponovno vodi Aleksandar Petrović, a izbornik poljske reprezentacije i dalje je Igor Miličić.

Izbornik hrvatske reprezentacije Josip Sesar objavio je popis 17 reprezentativaca za pripreme, a uživo reprezentaciju možete podržati navijanjem u Opatiji, u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković”.

Prodaja ulaznica je krenula putem sustava Core Eventa po pristupačnim cijenama – promotivna prodaja traje  do 14. lipnja do kada pojedinačne ulaznice možete nabaviti po cijeni od 12 eura te paket ulaznica za sve tri utakmice po 22 eura. Od 14. lipnja nadalje ulaznice će stajati 15 eura po pojedinačnoj utakmici te 25 eura za cijeli paket.

Vidimo se u prekrasnoj, ovaj put  i košarkaškoj Opatiji!

RASPORED UTAKMICA U OPATIJI

  • 23.6.2024. Hrvatska – Poljska 18:30
  • 24.6. 2024. Poljska – Brazil 18:30
  • 26.6. 2024 Hrvatska – Brazil  18:30