Hrvatska
Krstanović protiv 'svojih'

Krstanović protiv 'svojih'

Autor: Duje Jurić

Škrljevo gostuje kod Hermes Analitice.

Košarkaši Adria Oil Škrljeva sutra u podne u Domu Dražena Petrovića igraju utakmicu 16. kola HT Premijer lige protiv Hermes Analitike. 

Dvoboj je to ekipa iz donjeg dijela prvenstvene ljestvice, a oba sastava traže pobjedu. Domaćin bi osmom prvenstvenom pobjedom i teoretski ostao u ligi bez kvalifikacija, a gost bi nastavio dobar niz i trasirao put ka doigravanju za prvaka. 

Trener Škrljeva Damir Rajković napokon može računati na svih 11 igrača koje ima za prvenstvene okršaje. U ekipu se nakon upale grla vratio američka trojka Ashraf Yacoubou, te kapetan Josip Barnjak. 

I dok će Amerikanac u igru od prve minute, kapetan će u igru samo ako bude potrebe. Dojučerašnji igrać Hermes Analitike, koji je od prošlog ljeta u dresu Zelenih Stipe Krtstanović očekuje pobjedu. 

"Mi smo u uzletu. Napokon igramo dobro. Dokaz je i dobar poraz u prvoj polufinalnoj utakmici Alpe Adria Cupa pritiv Patriota Levice, gdje je VROS Osijek izgubio čerdeset razilke. Znamo sve o protivniku, a i želja nam je da im se revanširamo za poraz u našoj dvorani prošle jeseni 84:79." 

Stasiti Stipe ima želju pokazati se bivšim suigračima.Dodajmo da iz Slovenije stižu loše vijesti po pitanju povratka na parket centra Tomaža Bolčine, koji je u zimskom prelaznom roku došao u Adria Oil Škrljevo, te povrijedio koljeno nakon samo šest treninga. Operacija je prošla dobro, ali povratak na parkete će biti tek na jesen.

Rezultati by SofaScore