Hrvatska
Krstić: U Rijeci bez podcjenjivanja do završnice Kupa

Krstić: U Rijeci bez podcjenjivanja do završnice Kupa

Kup je specifično natjecanje.

U Dubravi se nakon pobjede protiv Gorice nije skrivalo veliko zadovoljstvo trećom ovosezonskom pobjedom u HT Premijer ligi, a trener Vladimir Krstić svjestan da je svaka utakmica priča za sebe pokušava spustiti loptu na zemlju prije svega jer Dubravaše u srijedu u Rijeci (20:30 h) očekuje domaći prvoligaš Kvarner 2010 u susretu osmine finala Kupa Krešimira Ćosića. Lavovi na završnici Kupa nisu bili gotovo dvadeset godina, a ovosezonski ždrijeb ipak ih stavlja u ulogu favorita:

 ”Objektivno imamo ulogu favorita u toj utakmici u Rijeci, ali Kup je specifično natjecanje i ne smijemo dopustiti da odigramo slabije i podcijenimo Kvarner. Ovo nam je velika prilika da odemo na F-8, promoviramo klub i sigurno ćemo dati sve od sebe da to i napravimo. ” - ističe Krstić koji se osvrnuo i na prvi dio sezone u HT Premijer ligi

”Sad s ovom trećom pobjedom možemo biti zadovoljni. Da smo ostali na dvije možda bi nam nedostajala još koja pobjeda. S obzirom na raspored i boravak dva puta u izolaciji, te kasno priključivanje nekih igrača mislim da trebamo biti zadovoljni. Gledajući raspored drugog kruga gdje u prvih šest kola četiri puta igramo u Dubravi mislim da bi to trebalo biti puno bolje. ”

Što se tiče igračkog kadra u susretu protiv Gorice nije bilo Frana Vujića koji je osjetio probleme sa zglobom, a još je neizvjestan njegov nastup i u ovoj utakmici nakon čega slijedi desetodnevna pauza što u Dubravi željno iščekuju s obzirom da će u posljednjih dvadeset dana računajući i susret s Kvarnerom odigrati šest utakmica.