Hrvatska
Krstić uoči Osijeka: Obrana je ključ pobjede

Krstić uoči Osijeka: Obrana je ključ pobjede

Osječanin na klupi Furnira dočekuje Osijek.

Prvi domaći susret košarkaši Furnira (prošlosezonska Dubrava Furnir) ima u subotu kada u Dubravu od 17 sati dolaze Vrijednosnice Osijek. 

Za ovaj susret i tribine dvorane u Dubravi biti će otvorene za gledatelje uz pridržavanje svih epidemioloških mjera (nošenje maske, mjerenje temperature, upisivanje kontakta osobe, razmak na tribini). Lavovi u novom redizajniranom sastavu dočekuju ovaj susret u kojem se nadaju prvoj pobjedi.

”Vrijednosnice Osijek su nova mlada ekipa koja je u prvoj utakmici pobjedila Hermes Analiticu. Imaju dobre bekove Jordana i Jamesa Fryea koji su nositelji te ekipe. Tu je i Kujundžić kojeg sam još i ja trenirao dok sam bio trener u Osijeku. Ne koriste puno igrača, ali svi koji igraju su opasni. Dolaze s većim samopouzdanjem od nas jer su pobijedili prvu utakmicu za razliku od nas. Ključ pobjede će biti puno bolja obrana nego u Sinju gdje smo prvo poluvrijeme primili 55 poena. Ako se razigraju mogu biti vrlo nezgodni. Ono što iz te prve utakmice u Sinju može zadovoljiti je činjenica da se nismo predali, već smo se međusobno bodrili što nas je dovelo u egal završnicu.” - kaže Osječanin na klupi Dubravaša Vladimir Krstić.